Status vecka 22

Har äntligen fått färdigt profilen för Robert von Sandor. Är så komplett den kan bli med mina källor men jag tar gärna emot bidrag och rättningar. Behöver sedan se över texten och översätta den till engelska innan den är helt färdig.

Har också lagt upp min egen profil men tyvärr är den ej komplett utan innehåller bara mina tävlingsmeriter. Skälet är att jag har en halvfärdig text som skrevs i starten av detta projekt. Antingen ska den göras färdig eller kortas ned. Nu lägger jag upp min tävlingsmeritdel som exempel på hur jag tänkt komplettera alla profiler med åtminstone 1900-talets resultat.

Det finns nu också en en-sides text om Sveriges tidiga kendohistoria. Behovet dök upp hux flux i början av veckan då vi har en större japansk delegation i staden som ville ha detta. Skriven på en halvtimme och jag kommer nog att se över den när tid ges.

För övrigt är det mycket sol nu och det innebär att projektarbetet blir lidande. Räkna inte med några större bidrag under sommaren.

PS

Fick begäran av Christoffer Lernö att lägga upp landslags tennegui. De finns nu under Listor/Historik. EM och VM tennegui finns under Arkiv på respektive datum.

DS


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *