Status vecka 26

En månad har gått sen förra uppdatering och jag har bland annat hunnit med Sweden Rock, FSKAs två år försenade 30 års jubileum (varför FSKA bildades kan ni läsa om här) och midsommar. Nu när sommaren är här kommer aktiviteten att sjunka ytterligare men i augusti kommer vi igen.

När det gäller mina spaningar på generalkonsul Sahlin har jag fått kontakt med universitetet i Bath och har väl en god uppfattning vilka eventuella källor jag skulle kunna hitta där. Blir att boka in en Englands resa. Efter det är min förhoppning att det kan finnas bevarade korrespondenser mellan Sahlin och Jigoro Kano arkiverade i Japan.

En ny profil är klar: Lasse Gillegårds som han har skrivit själv. I pipen finns också Mike Henrys som han lovat skriva under sommaren. Har sen ytterligare ett par på gång men får återkomma med dessa efter sommaren. Lasse har också delat med sig av ett antal bildsamlingar från stadsmatch mellan Malmö och Stockholm 1976, VM76, EM77, SM80 och VM82. Dessa kommer att läggas till efterhand nu under sommaren när tillfälle ges.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *